Чиста Сила Благотворителен Хип Хоп Концерт 20 април 2019

by method
Здравейте приятели, феновете на на хип-хоп/рап/трап музиката помнят първия концерт "ЧИСТА СИЛА" през 2015-та година. Този път, събирайки на една сцена едни от големите имена в този стил, ние целим да обединим усилията и енергията си и всички заедно да подкрепим една благородна кауза, а именно да помогнем на малкия Младенчо.
Младен Младен Алексиев се ражда на 08.02.14г. - напълно нормално и здраво дете. Развива се добре, прохожда на време, започва да изговаря своите първи думички, докато, малко след като навършва година и половина и му е поставена поредната ваксина – Пентаксим - започват проблемите. Отначало крачетата на детето започват да се изкривяват, след това то вече не може да стъпва, а скоро спира и да се храни и говори. Съкрушеното семейство предприема множество медицински прегледи и консултации със специалисти, докато накрая получават нерадостното заключение, че момченцето е със Спастична метахронична парализа левкодистрофия. Шансовете на детето за подобрение са свързани с 4 процедури по 12 вливания на стволови клетки. Цената на лечението / 2760 лв за една инжекция/ е непосилна за бюджета на семейството, без друго утежнен от ежемесечните разходи за обгрижване на детето които надхвърлят 2000 лв. Родителите, обаче, не приемат поражението и са решени да търсят начин да върнат сина си към пълноценен живот, с всички достойни средства, навсякъде, където са живи емпатията и човечността.
Очакваме всички хора с големи сърца , всички фенове на този стил музика и изпълнители, както и всички останали които са съпричастни с каузата ни. Нека напълним зала Конгресна ! Нека бъдем добри и покажем , че заедно сме по - силни !

ДАРИТЕЛСКА БАНКОВА СМЕТКА:
IBAN: BG23UNCR70001522882681
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк

Официално афтър парти : https://www.facebook.com/events/2300936726843851/?ti=ia

Share this article

Comments

  • выбрать и купить насосную станцию в Москве недорого можно в нашем интернет-магазине! Доставка выбранной насосной станции по Москве в течение 1-2 рабочих дней. – https://7filtrov.shop/catalog/nasosy/nasosnye_stantsii/ Мы представляем большой ассортимент насосных станций для частного дома. Приобретая насосную станцию у нас магазине Вы получаете, сертифицированный товар по низкой стоимости с гарантией от производителя.
    https://7filtrov.shop/catalog/nasosy/nasosnye_stantsii/ – купить насосную ста

    Your comment is awaiting moderation.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *